Υπηρεσίες προς επαγγελματίες - Ενοικίαση συσκευών - Diavita.gr
ΠΡΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΥΓΕΙΑΣ & ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ

Ενοικίαση συσκευών

 

Στην DIAVITΑ διαθέτουμε μια σειρά επαγγελματικών ιατρικών συσκευών και μηχανημάτων προς βραχυχρόνια ή μακροχρόνια ενοικίαση από επαγγελματίες υγείας, ιδρύματα ή εταιρείες. Υπάρχει η δυνατότητα ενοικίασης σπιρομέτρων, οξυμέτρων/καπνομέτρων, καρδιογράφων, πολυυπνογράφων,ακοομέτρων,monitors, holters, dopplers, απινιδωτών και πολλών άλλων συσκευών.

Όλες οι προς ενοικίαση συσκευές μας υπόκεινται σε πλήρη λειτουργικό έλεγχο, καθαρισμό και απολύμαση πριν από την παράδοση και μετά από την παραλαβή τους, ούτως ώστε να διασφαλίζεται ή άριστη λειτουργία τους και η ακριβής τήρηση των προτύπων των κατασκευαστών και των σχετικών διατάξεων και νόμων. Παρέχεται επίσης η δυνατότητα μακροχρόνιας ενοικίασης ιατρικών συσκευών και μηχανημάτων σε ιατρούς και επαγγελματίες υγείας με εξαγορά των συσκευών μετά το πέρας του χρόνου ενοικίασης, χωρίς τη μεσολάβηση τράπεζας ή άλλου πιστωτικού ιδρύματος.

Για περισσότερες πληροφορίες ή για εκδήλωση ενδιαφέροντος για ενοικίαση συσκευής, καλέστε μας στο 210 8233 301 ή 210 8229 059 ή στείλτε μας email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

 

Εκπαιδευτικά προγράμματα

 

Η εταιρεία μας σε συνεργασία με Ιδρύματα, εταιρείες του χώρου της υγείας, ενώσεις και σωματεία επαγγελματιών ή ασθενών, διοργανώνει και διεξάγει εκπαιδευτικές ημερίδες και σεμινάρια για ασθενείς/συνοδούς και επαγγελματίες της υγείας, με στόχο τη θεωρητική και πρακτική κατάρτιση των συμμετεχόντων σε θέματα όπως η κατ' οίκον νοσηλεία, χειρισμός και συντήρηση διαφόρων ιατρικών συσκευών και μηχανημάτων, πωλήσεις και marketing προϊόντων και υπηρεσιών υγείας και πολλά άλλα.

Προσφέρεται επίσης η δυνατότητα σχεδιασμού εξειδικευμένων προγραμμάτων για ειδικό κοινό, στα πλαίσια των αναγκών των πελατών/συνεργατών μας.Οι εκπαιδεύσεις γίνονται από πιστοποιημένους και καταξιωμένους στο επάγγελμά τους εισηγητές και μετά το πέρας των σεμιναρίων παρέχονται στους συμμετέχοντες τα αντίστοιχα πιστοποιητικά συμμετοχής.

Για περισσότερες πληροφορίες ή για εκδήλωση ενδιαφέροντος για εκπαιδευτικά προγράμματα, καλέστε μας στο 210 8233 301 ή 210 8229 059 ή στείλτε μας email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

 

Πωλήσεις-Marketing

 

Διαθέτοντας έναν αριθμό στελεχών με πολύχρονη εμπειρία στο χώρο της αγοράς της υγείας, η DIAVITA συνεργάζεται με ελληνικές και πολυεθνικές εταιρείες στην προώθηση και διανομή φαρμακευτικών/παραφαρμακευτικών προϊόντων και ιατρικών συσκευών.

Τα στελέχη του τμήματος πωλήσεων και marketing της εταιρείας μας προερχόμενα από την φαρμακευτική αγορά, σε συνεργασία με ένα δίκτυο έμπειρων εξωτερικών συνεργατών, σχεδιάζουν προγραμματίζουν και εκτελούν ενέργειες προώθησης πωλήσεων, ανάπτυξης αγορών, τοποθέτησης νέων προϊόντων, κλινικές δοκιμές και μελέτες και μια σειρά προωθητικών διεργασιών για φαρμακευτικά και παραφαρμακευτικά προϊόντα και ιατρικές συσκευές.

Για περισσότερες πληροφορίες ή για εκδήλωση ενδιαφέροντος για προγράμματα πωλήσεων, καλέστε μας στο 210 8233 301 ή 210 8229 059 ή στείλτε μας email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

 

 

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Νέα προϊόντα ιατρικού εξοπλισμού

Αγαπητοί Συνεργάτες,

Ανταποκρινόμενοι στις ανάγκες της ελληνικής αγοράς  και λαμβάνοντας υπ’ όψιν  τις ιδιαίτερες οικονομικές συνθήκες που έχουν δημιουργηθεί εδώ και σχεδόν μια δεκαετία στη χώρα μας, προχωρήσαμε στη συνεργασία με τους δύο μεγαλύτερους μετασκευαστικούς οίκους ιατρικού εξοπλισμού της Ευρώπης, αποκτώντας έτσι πρόσβαση σε δεκάδες μετασκευασμένα/ανακαινισμένα μοντέλα ιατρικών μηχανημάτων και συσκευών των μεγαλύτερων κατασκευαστών, σε ιδιαίτερα προσιτές τιμές.

Περισσότερα...

Η υγεία μας είναι σημαντική

Αρκετές φορές μπορεί να μην γνωρίζουμε το πως πρέπει να καλούμε το Εθνικό κέντρο Άμεσης βοήθειας και αυτό μπορεί να αποβεί μοιραίο. Γι’ αυτό ας ακολουθήσουμε όλοι μας τα εξής βήματα όταν χρειαστεί:

Περισσότερα...

ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ

Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη

Συναισθανόμενοι τις δύσκολες οικονομικά και κοινωνικά συνθήκες που αντιμετωπίζουν καθημερινά οι ασθενείς

Περισσότερα...