Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη - Diavita.gr
ΑΡΧΙΚΗ

Συναισθανόμενοι τις δύσκολες οικονομικά και κοινωνικά συνθήκες που αντιμετωπίζουν καθημερινά οι ασθενείς

συνάνθωποί μας στη χώρα μας, εμείς, η ομάδα της diavita, αποφασίσαμε να συνεισφέρουμε στην διευκόλυνσή τους.

Γι αυτό παρέχουμε εκπτώσεις 10-15% επί των τιμών καταλόγου των προϊόντων σε όσους  πελάτες του ιστότοπού μας είναι οργανωμένοι σε συλλόγους πασχόντων ή ανήκουν σε ειδικές κοινωνικές ομάδες.

Επιπρόσθετα, ποσοστό 5% επί του ετήσιου κύκλου εργασιών μας, διατίθεται σε συλλόγους χρονίως πασχόντων στο τέλος κάθε οικονομικού έτους.

Όλα τα μέλη της ομάδας μας συμμετέχουν εθελοντικά σε ενέργειες και δράσεις συλλόγων και σωματείων πασχόντων όπως εκστρατείες ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης του κοινού για σπάνια νοσήματα, για συγκέντρωση πόρων κλπ. Στις δράσεις αυτές η diavita συμβάλλει οικονομικά και προσφέροντας υλικοτεχνική βοήθεια και υποστήριξη.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.,  ή στο τηλέφωνο 210-8233301.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Νέα προϊόντα ιατρικού εξοπλισμού

Αγαπητοί Συνεργάτες,

Ανταποκρινόμενοι στις ανάγκες της ελληνικής αγοράς  και λαμβάνοντας υπ’ όψιν  τις ιδιαίτερες οικονομικές συνθήκες που έχουν δημιουργηθεί εδώ και σχεδόν μια δεκαετία στη χώρα μας, προχωρήσαμε στη συνεργασία με τους δύο μεγαλύτερους μετασκευαστικούς οίκους ιατρικού εξοπλισμού της Ευρώπης, αποκτώντας έτσι πρόσβαση σε δεκάδες μετασκευασμένα/ανακαινισμένα μοντέλα ιατρικών μηχανημάτων και συσκευών των μεγαλύτερων κατασκευαστών, σε ιδιαίτερα προσιτές τιμές.

Περισσότερα...

Η υγεία μας είναι σημαντική

Αρκετές φορές μπορεί να μην γνωρίζουμε το πως πρέπει να καλούμε το Εθνικό κέντρο Άμεσης βοήθειας και αυτό μπορεί να αποβεί μοιραίο. Γι’ αυτό ας ακολουθήσουμε όλοι μας τα εξής βήματα όταν χρειαστεί:

Περισσότερα...

ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ

Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη

Συναισθανόμενοι τις δύσκολες οικονομικά και κοινωνικά συνθήκες που αντιμετωπίζουν καθημερινά οι ασθενείς

Περισσότερα...

ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΣ