Σχετικά με εμάς

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣΗ Diavita ιδρύθηκε το 2008 με σκοπό τη διανομή, εμπορία, εκμίσθωση και τεχνική υποστήριξη ιατροτεχνολογικών και παραφαρμακευτικών προϊόντων


Από το 2010 δραστηριοποιείται κατά κύριο λόγο στον τομέα της αναπνευστικής υποστήριξης και στον τομέα της επούλωσης, αντιπροσωπεύοντας μια σειρά αξιόλογων και καινοτόμων κατασκευαστικών οίκων, όπως οι PHILIPS – Respironics, Clement-Clarke Intl, RiMos, Sibelmed κ.α.
Παράλληλα, η Diavita αποτελεί τον επιλεγμένο αξιόπιστο συνεργάτη μεγάλων κατασκευαστών και φαρμακευτικών εταιρειών για το σχεδιασμό και την υλοποίηση προγραμμάτων υποστήριξης ασθενών και επαγγελματιών της υγείας.

Ο ΣΚΟΠΟΣ ΜΑΣΟ σκοπός της Diavita είναι η διάθεση καινοτόμων και ποιοτικών ιατροτεχνολογικών προϊόντων καθώς και η παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας σε ασθενείς και επαγγελματίες της υγείας, δίνοντας βάση στην προσωπική προσέγγιση κάθε πελάτη με αίσθημα σεβασμού, ευθύνης, επαγγελματισμού και ανθρωπιάς.


Στην εταιρεία Diavita θα βρείτε προϊόντα των μεγαλύτερων και πλέον αναγνωρισμένων οίκων της παγκόσμιας αγοράς ιατρικού εξοπλισμού με άριστη σχέση κόστους-ποιότητας, τα οποία θα σας εξασφαλίσουν μια επιτυχημένη και ασφαλή θεραπεία, βοήθεια, ή διάγνωση.

https://www.diavita.gr/wp-content/uploads/2019/12/diavita2.jpeg
Στόχος μας είναι η προσφορά στο κοινωνικό σύνολο.

Diavita

Ενημερωθειτε για την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη.