ΠΡΟΣ ΙΔΙΩΤΕΣ

ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΙΔΙΩΤΕΣ Η Diavita προσφέρει λύσεις ειδικά σχεδιασμένες για την εξυπηρέτηση των καθημερινών αναγκών του κάθε ιδιώτη.

Ενοίκιαση Συσκευών

Στην DIAVITA διαθέτουμε μια σειρά ιατρικών συσκευών προς ενοικίαση από ιδιώτες, για θεραπεία μικρής ή μεγάλης διάρκειας, κατ’ οίκον ή σε νοσηλευτικά ιδρύματα, κέντρα αποκατάστασης και χώρους φιλοξενίας.

Η σειρά αυτή περιλαμβάνει συσκευές αναπνευστικής υποστήριξης όπως Cpap, Bilevel S & ST, αναπνευστήρες όγκου-πίεσης, σερβοαναπνευστήρες και φυσικά συμπυκνωτές οξυγόνου.

Επίσης διατίθενται προς ενοικίαση monitors παρακολούθησης ασθενών, οξύμετρα, holters ρυθμού ή πίεσης, αντλίες σίτισης, συσκευές αντιθρομβωτικής αγωγής,γερανάκια μεταφοράς και πολλές άλλες ιατρικές συσκευές και μηχανήματα.

Όλες οι προς ενοικίαση συσκευές μας υπόκεινται σε πλήρη λειτουργικό έλεγχο, καθαρισμό και απολύμαση πριν από την παράδοση και μετά από την παραλαβή τους, ούτως ώστε να διασφαλίζεται ή άριστη λειτουργία τους και η ακριβής τήρηση των προτύπων των κατασκευαστών και των σχετικών διατάξεων και νόμων.

Για περισσότερες πληροφορίες ή για εκδήλωση ενδιαφέροντος για ενοικίαση συσκευής, καλέστε μας στο 210 8233 301 ή στο 210 8229 059.

Παροχή υπηρεσιών κατ’ οίκον νοσηλείας

Μια ομάδα έμπειρων και διακεκριμένων επαγγελματιών υγείας προσφέρει όλες τις απαιτούμενες υπηρεσίες για μία ασφαλή, αποτελεσματική και αξιοπρεπή νοσηλεία στο σπίτι.

Ιατροί παθολογικών και χειρουργικών ειδικοτήτων, νοσηλευτές, φυσιοθεραπευτές, λογοθεραπευτές κ.α., παρέχουν σε μη κινητικούς ασθενείς τη δυνατότητα θεραπείας, ανακούφισης ή αποκατάστασης, χωρίς την ταλαιπωρία και τα αυξημένα έξοδα της μετακίνησης σε αντίστοιχα κέντρα θεραπείας.

Για περισσότερες πληροφορίες ή για εκδήλωση ενδιαφέροντος για υπηρεσίες κατ’ οίκον νοσηλείας, καλέστε μας στο 210 8233 301 ή 210 8229 059.