Νεφελοποιητής I NEB

The-I-neb-Adaptive-Aerosol-Delivery-AAD-System

Το σύστημα I-nebAAD®

To I-neb είναι μια φορητή συσκευή χορήγησης φαρμάκου, η οποία λειτουργεί με μπαταρία. Χρησιμοποιείται για τη μετατροπή υγρών φαρμάκων σε μορφή αερολύματος (νεφελοποίηση), το οποίο μπορεί να εισπνευσθεί.

Το I-neb δεν χρησιμοποιεί αεροσυμπιεστή για την παραγωγή αερολύματος. Η συσκευή χρησιμοποιεί την τεχνολογία δονούμενου πλέγματος (vibratingmesh).

Το σύστημα λειτουργεί με τη βοήθεια ενός μικροτσίπ σε σχήμα δίσκου. Ο δίσκος αυτός υποδεικνύει στη συσκευή την ακριβή δοσολογία του φαρμάκου που θα χορηγηθεί κατά τη συνεδρία της νεφελοποίησης. Η συσκευή δεν μπορεί να λειτουργήσει χωρίς αυτό το δίσκο.

Το σύστημα ενδείκνυται για χρήση με σύνθετα και ιδιαίτερα ακριβά φάρμακα, εξασφαλίζοντας την σωστή δοσολογία χορήγησης, την ασφάλεια του ασθενούς και την οικονομία φαρμάκου.

Το AAD® είναι ακρωνύμιο του όρου “AdaptiveAerosolDelivery” (προσαρμοσμένη χορήγηση αερολύματος) και αφορά μια τεχνολογία που καθιστά το σύστημα I-neb μοναδικό στο είδος του. Το AAD® αναπτύχθηκε με στόχο τη χορήγηση της σωστής ποσότητας φαρμάκου στο χρήστη, ανεξάρτητα από τον παλιρροϊκό όγκο ή το σχήμα της αναπνοής του. Το AAD® παρακολουθεί το σχήμα της αναπνοής του χρήστη καθ’ όλη τη διάρκεια της αγωγής. Χορηγεί φάρμακο μόνο κατά την εισπνοή έτσι ώστε να φθάνει στους πνεύμονες. Μέσω του φίλτρου της συσκευής δεν επιτρέπεται η έκλυση στο περιβάλλον ποσότητος φαρμάκου που τυχόν εκπνέεται από τον χρήστη.

Με την παρακολούθηση της αναπνοής το I-neb ενημερώνει σχετικά το χρήστη. Όταν ο χρήστης εισπνέει, το επιστόμιο δονείται. Αυτό αποτελεί ένδειξη ότι χορηγείται φάρμακο. Στο τέλος της αγωγής, ο χρήστης ενημερώνεται μέσω ηχητικής και οπτικής ένδειξης ότι η χορήγηση φαρμάκου έχει ολοκληρωθεί.

Χαρακτηριστικά του προϊόντος:

  • Δονούμενο πλέγμα με μικροπόρους και χοάνη παραγωγής υψηλών συχνοτήτων, για τον αθόρυβο σχηματισμό αερολύματος.
  • Τεχνολογία AAD® που διασφαλίζει την ασφάλεια και ακρίβεια της δοσολογίας
  • Μικρό μέγεθος (ύψος περίπου 150mm)
  • Ελαφρύ (210gr περίπου)
  • Πλήρως φορητό
  • Τροφοδοτείται με μπαταρία, η οποία φορτίζεται από τροφοδοτικό γενικής χρήσης
  • Μεγάλη διάρκεια ζωής της μπαταρίας (μέχρι και 40 αγωγές ανά φόρτιση)

Δυνατότητα νεφελοποίησης ακόμη και των πλέον σύνθετων φαρμακευτικών ουσιών όπως, Promixin – Tobramycine – Collistin – iloprost.

I-neb AAD system

I-nebAAD®
I-nebAAD®
Νεφελοποιητής I NEB
Νεφελοποιητής I NEB
Νεφελοποιητής I NEB
Νεφελοποιητής I NEB
Νεφελοποιητής I NEB
Νεφελοποιητής I NEB

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *