ΦΟΡΗΤΟΙ ΣΥΜΠΥΚΝΩΤΕΣ SeQual Eclipse 5 SeQual

ΦΟΡΗΤΟΙ ΣΥΜΠΥΚΝΩΤΕΣ SeQual Eclipse 5

Ο νέος φορητός συμπυκνωτής οξυγόνου Eclipse 5 with autoSAT της Αμερικάνικης εταιρείας SeQual, θα καλύψει κάθε απαίτηση του χρήστη για οξυγονοθεραπεία χωρίς περιορισμούς χάρη στις μοναδικές καινοτομίες του όπως:

Δυνατότητα χρήσης κατά την διάρκεια της φόρτισης 220V &12V
Αυτόματη ρύθμιση παροχής ιατρικού οξυγόνου για την σταθεροποίηση του FiO2
Επιλογή χρόνου εισπνοής (Αργός-Μέτριος-Γρήγορος)
Επιλογή ρύθμισης ευαισθησίας εισπνοής κατά την εκκίνηση
Στην λειτουργία χορήγησης ιατρικού οξυγόνου κατά την εισπνοή (pulse) αν δεν αναγνωριστεί εισπνοή εντός 15 δευτερολέπτων δίνεται αυτόματη εντολή χορήγηση συνεχούς ροής.

Η καθημερινή οξυγονοθεραπεία μπορεί να γίνει με δύο τρόπους, με συνεχή ροή ή μόνο κατά την εισπνοή. Στην λειτουργία συνεχής ροής, όπως δηλαδή ένας συμπυκνωτής οξυγόνου για κατ’ οίκον οξυγονοθεραπεία, η παροχή ιατρικού οξυγόνου ρυθμίζεται από 0,5 λίτρα/λεπτό έως 3 λίτρα/λεπτό, ενώ στην λειτουργία χορήγησης ιατρικού οξυγόνου μόνο κατά την εισπνοή (pulse), ο φορητός συμπυκνωτής μπορεί να ρυθμιστεί από 0,5 λίτρα/λεπτό (16mL) έως 192mL που αντιστοιχεί σε ~10λίτρα/λεπτό*, ενώ η αυτονομία του μπορεί να φτάσει έως και τις 5,4** ώρες καθιστώντας το μια από τις καλύτερες επιλογές σε φορητό συμπυκνωτή δύο χρήσεων.

Στην οθόνη χειρισμού του φορητού συμπυκνωτή SeQual Eclipse 5 with autoSAT υπάρχουν όλες οι λειτουργίες και φωτεινές ενδείξεις (led) καθιστώντας το εύκολο και ασφαλές στην χρήση του. Διαθέτει ηλεκτρονικό σύστημα βλαβών καθώς και αισθητήρα οξυγόνου συνδεδεμένο με οπτικοηχητική ένδειξη έτσι ώστε να προσφέρει την μέγιστη ασφάλεια στον χρήστη.

Για την ευκολία της μετακίνησης ο συμπυκνωτής οξυγόνου SeQual Eclipse 5 with autoSAT συνοδεύεται από εύχρηστο τροχήλατο σύστημα μεταφοράς, υφασμάτινη τσάντα αποθήκευσης όλων των εξαρτημάτων ενώ για την φόρτιση της μπαταρίας παρέχονται δυο φορτιστές, οικιακός 220V και αυτοκινήτου 12V.

Ο φορητός συμπυκνωτής SeQual Eclipse 5 with autoSAT διαθέτει την πιστοποίηση από την US Federal Aviation Administration’s (FAA) για χρήση εντός αεροσκάφους σε εθνικές και διεθνείς πτήσεις, μερικές από τις εταιρείες είναι: AirFrance, AmericanAirlines, Austrian, BritishAirways, Continental, DeltaAirlines, ChinaAirlines, EasyJet, KLM, Qantas, SAS, Swiss, Aegean, OlympicAir.

* σε ατμοσφαιρική πίεση 101 Kpa και στους 21 oC
** υπολογισμένος χρόνος με ροή το 1λίτρο/λεπτό σε λειτουργία χορήγησης οξυγόνου κατά την εισπνοή

Τεχνικά στοιχεία
Ροή Συνεχή mL Κατά την Εισπνοή Αυτονομία Σενεχούς Ροής Αυτονομία Κατά την Εισπνοή
0.5 Ναι – – 4.4ώρες –
1 Ναι 16 Ναι 3.7 ώρες 5.4ώρες
1.5 Ναι 24 Ναι – –
2 Ναι 32 Ναι 2ώρες 5.1ώρες
2.5 Ναι 40 Ναι – –
3 Ναι 48 Ναι 1.3ώρες 4.9ώρες
56 Ναι –
64 Ναι 4ώρες
72 Ναι –
80 Ναι 3.7ώρες
88 Ναι –
96 Ναι 3.5ώρες
128 Ναι 2.5ώρες
160 Ναι 2ώρες
192 Ναι 1.7ώρες

 

SeQual Eclipse 5
SeQual

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *